Yoga for par

Gjør øvelser sammen. Dere utvikler en praksis som styrker kroppene deres, bygger intimitet og tillit, og ikke minst - er kjempegøy!

Sted: Grünerløkka
Pris: 1.400 kr/90 min

yogalærer henrik i oslo gjør par yogaPå denne halvannen timen vil dere lære asanas (posisjoner) og vinyasadeler (bevegelse) som dere kan gjøre sammen. I oppvarminga vil dere bruke kroppskontakt for å bli varme og myke hverandre opp, deretter utfordre balanse og bli sterke sammen, før en veldig behagelig og avspennende – og kanskje til og med kjærlighetsboostende – avslutning.

Hvordan

  • Undervisningen finner sted hjemme hos Henrik, og han gjør det så koselig han kan for dere.
  • Dere trenger ikke å ta med yoga-matter.
  • Dette er for alle som er nysgjerrige, selv stive stokker. Henrik tilpasser øvelsene slik at alle skal kjenne mestringsfølelse.
  • Dere kan komme med ønsker eller la det være helt opp til Henrik å planlegge timen.
  • Kom i behagelige klær. Dere kan bytte klær på plass.
  • Målet er å la dere ha en fin stund sammen der dere kommuniserer på nye måter med kroppene, men dere kan selvfølgelig også bruke øvelsene for å etablere en yoga-praksis sammen.

Hvem passer det for?

Paryoga passer for alle, uansett nivå. Henrik er lydhør, og kan tilpasse opplegget til deres behov og ønsker.

henrik yogalærer i oslo for parterapi

Henrik Vanvik-Hovstein

Henrik har studert kroppens anatomi og koordinasjon, nervesystemets reguleringsmekanismer og sammenhengen mellom fysisk tilstedeværelse og harmoni i sinnet i ti år. Han er sertifisert meditasjonslærer, Timani-lærer, Brainspotting Practitioner og Mind Detox Practitioner. Han har ti års erfaring med yoga, og har undervist det svært aktivt siden 2018. Han jobber svært nøye, og er opptatt av at yoga skal føles bra og være funksjonelt for enhver elev, med sine individuelle behov.

Priser

  • 90 min 1.400 kr

Bestill yoga for par

Bestill time

Send mail til hjelp@parterapioslo.no

Kom med forslag på tider dere kan.

Kjøp gavekort

Gå til denne siden https://www.parterapioslo.no/gavekort-bestilling/

Gavekort

Våre elektroniske gavekort ser omtrent sånn ut: