parterapi i oslo, logo, med aktiviteter og kurs
par danser tango i oslo
|

Lek- og relasjonskveld for single

Dato: 4/4, 2019
Varighet: 2,5 timer
Pris: 500 kr
Sted: Steinerhøyskolen i Professor Dahls gate 30

Relasjonskurs og utvikling skal ikke være forbeholdt par! Denne kvelden slår et slag for relasjonskompetansen hos single, samtidig som par også er velkomne. Latter, nærhet, lek og nærvær er noe av det vi utforsker i løpet av denne kvelden. Dette er en slags psykologisk og relasjonell lekestue der vi gjør øvelser som gjør at du blir bedre kjent med deg selv, og særlig hvem du er når du er sammen med andre. Vi bruker øvelser fra psykodrama, tango, gestaltterapi, meditasjon, stand-up, annet kreativt arbeid, og parterapeutiske retninger. Vi gjør enkle fysiske kontaktøvelser, lærer en enkel måte å bli en langt mer nærværende lytter på, utforsker hvordan rommet og mennesker forandres om vi forandrer vår holdning, og vi vil også gjøre noen litt latterlige ting for å pushe oss ut av komfortsonen på en komfortabel måte – det er nemlig mye spennende som kan skje når vi sammen opplever å bevege oss i randsonen av normal adferd.

Men hva er dette for noe, egentlig?

Det er en gøy måte for voksne å være sammen på. Se det litt som et datingkurs, litt som et selvutviklingskurs, men mest som et relasjonsverksted for single.

Hvem passer det for?

Alle som er nysgjerrig på å utfordre seg selv litt og som ønsker å være sammen med andre.

Alder og praktisk

Kvelden er åpen for alle aldre. Kurslederne vil legge stor vekt på å skape trygghet. Respektløs adferd vil ikke bli tolerert. Noen ganger jobber vi med mennesker av samme kjønn og noen ganger med mennesker av ulikt kjønn (og du kan selvfølgelig komme på kurset uansett hvilken legning du har). Ingen vil bli presset til nærhet med et menneske de ikke ønsker å komme nært.

Kan jeg treffe en kjæreste på kurset?

Ja, vi håper det. Du vil treffe mange forskjellige mennesker i løpet av kurset. Likevel, aldersspredningen vil være stor og «kurs- og selvutviklingsfaktoren» vil være minst like høy som «speeddating-faktoren».

Kurslederne

Anne Marit og Magnus har møtt tusener av par gjennom sin tangoundervisning, og de siste årene også som terapeuter (psykodrama og gestaltterapi). De brenner for å arbeide med par og har brukt sin kompetanse til å lage et litt annerledes relasjonskurs. I den samlede kunnskapsporteføljen finner du også en omfattende mindfulnessutdanning, en doktorgrad, et par hovedfag, mye musikkutdanning, en pilates-utdanning, og mye annet.

 

Hva TangoTangos elever syns om undervisningen

Jeg lærer så mye om både dans, musikk, kommunikasjon mellom mennesker, meg selv og mine reaksjoner i kommunikasjonen, i rommet mellom mennesker og musikk. Mens jeg var på kurset går jeg nok i en slags intens, fokusert konsentrasjons-boble der det å uttrykke med ord det jeg opplever og kjenner ikke helt får plass. Ikke synes jeg det er helt enkelt å fatte det i ord heller men, jeg setter umåtelig stor pris på denne opplevelsen kurset med dere har gitt meg.

– Susanne

Dere har en helt magisk tilstedeværelse og ro og utstråling, både som danselærere og dansere. Det smitter over og er godt å se på, langt inn i sjelen! Jeg bruker dans til å overleve og å glemme, samt for rekreasjon og terapi – denne helgen gav meg så mye mer enn jeg klarer å forklare. Tusen takk!

– Karianne

Tusen takk for et fantastisk nybegynnerkurs i tango i helgen! Selv vi som egentlig er stive og ubevegelige akademikere med stort kontrollbehov koste vi oss veldig. Dere er virkelig herlige mennesker med en entusiasme som smitter! Jeg har vært på mange ulike typer kurs, men sjelden møtt noen som så fort har klart å lage en så god og trygg stemning for læring! Og jeg har alltid følt meg som en døvstum Hellen Keller i forhold til rytmer og dans. Med deres «språk» kunne jeg iallefall tilnærme meg uten å få helt fnatt. Det var herlig! Tusen takk!

– Maria

Lærerikt, spennende, hyggelig, kjekt og godt for parforholdet. Hva mer kan vi forlange?

– Åge

Anne Marit og Magnus er enestående som dansepedagoger. De er de beste, koseligste og varmeste tangoinstruktørene jeg har hatt. De skaper en så trygg og god atmosfære på sine kurs at man bare blir forelsket i tangoen.

– Nina

Det blir nesten litt floskelpreget å takke for kursene jeg er så heldig å få gå med dere om igjen og om igjen. Men jeg har altså igjen hatt en fantastisk helg med tango på flere nivåer. Jeg synes jeg har tatt noen riktig lange steg i retning av å bli en bedre tangodanser siden jeg gikk på mitt første med dere i høst. Selvsagt har det med kunnskapen dere øser av, men vel så mye den trygge og lekne rammen dere legger tilrette for. Den passer i hvert fall meg perfekt Jeg lærer, leker og tøyser. På grunnkurset i helgen begynte jeg også å føle.

– Morten

Det blir nesten litt floskelpreget å takke for kursene jeg er så heldig å få gå med dere om igjen og om igjen. Men jeg har altså igjen hatt en fantastisk helg med tango på flere nivåer. Jeg synes jeg har tatt noen riktig lange steg i retning av å bli en bedre tangodanser siden jeg gikk på mitt første med dere i høst. Selvsagt har det med kunnskapen dere øser av, men vel så mye den trygge og lekne rammen dere legger tilrette for. Den passer i hvert fall meg perfekt Jeg lærer, leker og tøyser. På grunnkurset i helgen begynte jeg også å føle.

– Morten

Jeg ville bare si at det dere gjør i undervisningen og demonstrasjonen er i verdensklasse. Jeg vet ikke mye om tango, men jeg har danset aktivt og tatt mange kurs hos noen av verdens beste instruktører og dansere i andre danser. Så jeg vet hva jeg snakker om. Det dere gjør pedagogisk er enestående. Dere burde være verdenskjent.

– Memduh