parterapeutisk opplevelse med te

Unik paropplevelse i København

forbereder te, like viktig som parterapi
Vår matcha-te blir laget

Like viktig som parterapi

Opplevelser sveiser par sammen og er minst like viktig som å snakke om alt det vanskelige. Og København er et steinkast vekk fra Oslo og et populært sted å dra på romantisk tur. Den mest unike opplevelsen vi hadde sist vi var i København var på Sing Tehus.

Kunnskap og kvalitet

Jeg elsker å møte mennesker som brenner for noe, uansett hva det er. Om smak er involvert er det en stor bonus. På Sing Tehus kan du være sikker på å bli godt tatt vare på, både gjennom at personalet frimodig deler sin pasjon og erfaring med te, men også gjennom god service. Her får du en pustepause fra virkeligheten.

Ikke minst får du nyte utrolige smaker. Vi gikk dit to ganger, og første dagen smakte vi en eksklusiv gyokuro. Nærmest all gyokuro er eksklusiv, men til 200 danske kroner for en servering (5 gram) må vi vel si at denne gyokuroen var litt mer spesiell enn alt annet vi har prøvd. Den ga en helt spesiell munfølelse, og mine assosiasjoner gikk til eikelagret Chardonnay. Vi drakk den i tre trekninger, og den forsiktige men komplekse bitterheten første trekningen hadde gikk gradvis til en rund og varm smak. Til sist spiste vi tebladene med litt soya på.

Dagen etterpå prøvde vi en tykk matcha.

Sing Tehus er ikke direkte den mest velbesøkte turistattraksjonen i København, men er du interessert i mat og smak anbefaler jeg deg på det varmeste å gå dit.

Besøk dem online på: https://singtehus.dk/

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Parterapi oslo

Hold deg oppdatert om

• Workshops/kurs
• Gøy aktiviteter for par
• Privatundervisning
• Bloggposter

Vi deler ikke din e-postadresse med noen